Vegakameratenes futsalskole

I forbindelse med kampen i Brønnøysund arrangerte vi futsalskole i samarbeid med Sparebank 1 Nord-Norge.

50 barn fra Vega og idrettslagene i og rundt Brønnøysund hadde tatt turen til vår futsalskole, som ble arrangert før og etter kampen mot Tiller. Skolen startet med en introduksjon fra Pål Jacob Nessjøen, før trener Kai Bardal fortalte litt om hvorfor og hvordan man spiller futsal.

IMG_9581

Deltagerene ble så delt opp i tre mindre grupper, hvor gruppene rullerte på å gjennomføre forskjellige øvelser og å spille kamper, hvor alt ble nøye overvåket av spillere og trener fra Nordens beste futsallag.

Etter dagens andre økt avsluttet vi med en straffesparkkonkurranse, der deltagerne fikk måle krefter mot landslagskeeper Kenneth Rakvaag. I den avgjørende finalerunden var det kun Tonje som klarte overliste Kenneth, og hun fikk dermed en velfortjent premie – en signert spillertrøye, brukt av Jonas Wiseth i UEFA Futsal Cup.

IMG_9620

Etter avsluttet futsalskole var det tid for utdeling av diplom til alle deltagere. Sparebank 1 Nord-Norge hadde i tillegg ordnet flotte t-skjorter og drikkeflaske for anledningen, og REMA stilte velvillig opp med frukt til alle deltagerne.

Mobelringen_3D Etter reaksjonene å dømme var årets futsalskole en stor suksess, og vi håper dette blir en årlig begivenhet. Brønnøysund IL – Fotball har laget en video fra futsalskolen, som du kan se her
Brønnøysunds Avis og Helgelendingen kjente også sin besøkelsestid, og i mandagens Helgelendingen og tirsdagens Brønnøysunds Avis kan du lese mer og se bilder fra futsalskolen. Brønnøysunds avis har også lagt ut nettsak: Lærte pasninger og mottak

Posted in Nyheter.