Vega 2 avsluttet med seier

Vegakameratene 2 spilte sine to siste kamper i dag. Det ble tap mot Othilienborg (3-5) og seier mot Tiller 2 (2-1). 

Vegakameratene 2 – Othilienborg, 3-5

Kampprogrammet til Eliteserien og 1. divisjon Trøndelag har beklageligvis hatt en del sammentreff denne sesongen. Derfor var det i utgangspunktet litt få spillere til dagens kamper. En del sykdom i tillegg førte til at vi hadde 0 innbyttere.

Laget:
Pål Jacob, Jørgen Nilsen, Andreas Løkland, Thomas Fjelldalselv og Alf Einar.

Vi slipper inn tre enkle mål tidlig, men med veldig bra moral i laget klarer vi å jobbe oss inn igjen. Vi kan prise oss lykkelige for at ikke Othilienborg kjørte tempo i kampen. Thomas setter vår første redusering til 3-1 etter nydelig samspill med Jørgen. Resultatet holdt til pause. Etter pause kom vi til endel gode sjanser, men Andreas Fossli i Othilienborgmålet kom seg ikke unna ballen før Alf Einar, etter passning fra Jørgen, brukte gofoten fra distanse. Fossli kunne bare høre suset etter ballen. Spillet bølger litt frem og tilbake, men så sovner gamlefar i forsvar og Othilienborg scorer et fint mål. Da gikk luften litt ut av kameratene. Othilienborg scorer enda et i tomt mål mens vi spiller med aktiv keeper. Pål Jacob hadde dagens beste nestenmål da han dempet ned ballen mellom to motstandere og nesten satte ballen i mål på halv volley. På slutten er Alf Einar frempå og triller inn en tunnel på Fossli, til øredøvende jubel, etter en fin pasning fra Andreas Økland.

Det ble 0 poeng, men sjefen er meget fornøyd med guttene sin innsats. Vi gir playoff-klare Othilienborg god motstand.

Pausen ble brukt godt for å samle sammen litt energi til siste kampen. I hvert fall av noen av oss.

Vegakameratene 2 – Tiller 2,  2-1

Andre kamp for dagen var mot Tiller 2. De stilte med et ungt og spennende lag. De trykker oss litt bak på banen, men det blir ikke de helt store sjansene. Midtveis i første omgang er det vi som har et par store sjanser, men klarer ikke omforme dem til mål. Tiller tar over trykket, og har noen enorme sjanser på slutte av omgangen, men det står 0-0 til pause. Vega mobiliserer de siste kreftene og legger ut på dagens siste 20 minutter uten innbytter. Og nå har vi litt mer presisjon i angrepene. Alf Einar har en vanvittig sjanse der han først setter den på innsiden av stolpen, og på returen setter den på innsiden av den andre stolpen. Jørgen og Andreas Økland har også noen store sjanser. Etter ca 5 min kommer gamlefar seg løs på kanten og skyter Vegakameratene i ledelsen. Nå setter Tiller opp et knallhardt tempo og presser oss bakover. De tar også ut keeperen. Med ca 5 min igjen av kampen får de «endelig» hull på byllen og 1-1 er et faktum. Men de gir seg ikke og fortsetter med aktiv keeper. Det utnytter Jørgen, som bryter en pasning og setter den i tomt mål fra egen banehalvdel. Temperaturen stiger litt, og Tiller pådrar seg et rødt kort. Vi får en straffe etterpå, som vi ikke scorer på, men kontrollerer inn en deilig 3 poenger.

Jeg er utrolig stolt over arbeidsinnsatsen til alle 5 i dag. Dette var futsaldebyen for Andreas Økland og Thomas Fjelldalselv. De to sammen, med en glitrende Jørgen Nilsen, storspilte i to tøffe kamper. Siden vi ikke hadde innbyttere så får dagens spillere doble poeng for scoringer og pasninger. 🙂

Vi takker spesielt dommerene, som etter kampen gjorde oss en kjempetjeneste. Det var veldig sporty gjort.

Da er 1. divisjon ferdig, og vi gratulerer Pumas og Othilienborg og ønsker dem lykke til i Playoff.

Posted in Nyheter.