Reisebrev, dag 5.

Ståle Haugen og Kim Rune Ovesen på rom 911 har skrevet dagens reisebrev fra Ungarn.

Gårsdagens kamp mot de slovakiske mesterne ble en tøff kamp. Ingen tvil om de var bedre enn oss, og at de vant fortjent. Vi følte likevel at vi ikke fikk vist oss fra vår beste side. Presset vårt var ikke godt nok, noe som gjorde at vi ble spilte lave. Vi fikk derfor en veldig lang vei fram til deres mål da vi vant ballen og klarte ikke skape all verdens med sjanser. Heller ikke overtallsspillet vårt fungerte like godt som det har gjort i tidligere kamper.

Etter kampen ble Kenneth og Ståle plukket ut til å være med på dopingkontroll. Enorme mengder drikke og en god del venting måtte til for å få begge gjennom testen. Alle ante fred og ingen fare helt til Morten tilfeldigvis fant en boks med noen mistenkelige tabletter i Kenneth sin bag, men med et lurt smil om munnen fortalte Kenneth at alt selvfølgelig var hundre prosent lovlig.

Et lyspunkt med gårsdagen var at APOEL slo Berettyóújfalu 3-2 etter en svært spennende og underholdende kamp. Dette betyr at vi fortsatt har en teoretisk mulighet til å ta oss videre til Elite Round med seier mot APOEL i morgen.

I dag er det kampfri og vi får selv bestemme hva vi ønsker å bruke dagen til. Mens noen velger å bli værende på hotellet for å utforske spa-fasilitetene ytterligere, har noen andre valgt å ta turen til Debrecen for å shoppe. Jonas Schei Wiseth var en av spillerne som hadde et stort ønske om å bli bussen til Debrecen i håp om å seg et “skikkelig” måltid på  McDonalds. Til kvelds samles vi igjen for å spise middag på en finere ungarsk restaurant. Vår dyktige lege og altmuligmann, Jan Egil, har selvfølgelig vært prøvekanin og godkjent maten på forhånd.

Ellers er det verdt å nevne at vår kvinnelige guide leverer service fra øverste hylle, noe enkelte kanskje har lagt litt for godt merke til og blitt betatt av. Medieansvarlig Torgeir er en av de som ofte er å se i nærheten av guiden vår, også ved bassengkanten med en veldig vennlig tone og et lurt smil på lur.

Da tar vi av fra rom 911 for å nyte siste rest av fridagen her i vakre Ungarn, så får vi lade opp til å gi maksimalt til i morgen klokken.14:00 for 2×20 effektive og knallharde minutter som kan føre laget til Eliterunden I UEFA Futsal-Cup 2014/2015

På gjensyn,

Ståle og Kim Rune

Posted in Nyheter.