På plass i Brønnøysund!

Fortroppen har ankommet Helgeland, og her kommer første rapport.

De første som ankom var Petter Høvik og Thomas Klaussen, som landet med direkteflyet fra Oslo klokka 13.05. Der ble de hentet av Jøran Horn fra Brønnøysund Avis, som hadde organisert en samling av unge Vegakameratene-supportere fra Brønnøysund barne- og ungdomsskole. Petter og Thomas fortalte litt om Vegakameratene, før det gikk over til en skikkelig knokkelkamp på en bløt grusbane i nærheten av skolen.

Video, bilder og artikkelen finner dere her: Utfordret Vegakameratene

Første bil på stedet besto av vognfører Kenneth Rakvaag, sovende kartleser Andreas Nordby, supersøring Georgi Gerasimov og mediamann Torgeir Kråkenes. Så langt i kveld har vi vært hos Milano Pizzeria, Boots Apotek, Apotek 1, ARK Havnesenteret og Jysk Brønnøysund for å hente gaver som trekkes på morgendagens kampbilletter, i tillegg til at vi var innom Vegakameratenes futsalskoles hovedsponsor Sparebank1 Nord-Norge for å få trykket opp diplomer til de unge lovende deltagerne.

Brødrene Klaussen er nå sendt ut i havgapet til Vega, men alle kommer inn til Brønnøyhallen for ei treningsøkt i kveld klokka 21.00, hvor de siste forberedelsene blir gjort. Vi venter fortsatt på Martin Kristoffersen og Morten Ravlo, som var sent av gårde fra jobb, og Alf Einar Grimsø og Kai Bardal som nok er en smule sent ute. Ryktene vil ha det til at de sliter med å holde fartsgrensa samtidig som de synger «Heim te Helgeland» for full hals.

Nå brukes tiden frem til kveldens trening til å brette program, som vil deles ut til de 300 første i hallen i morgen.

Troppen:

Kenneth Rakvaag, Erland Tangvik; Jan Are Klaussen, Thomas Klaussen, Morten Ravlo, Kim Rune Ovesen, Georgi Gerasimov, Andreas Nordby, Petter Høvik, Martin Kristoffersen, Andreas Fossli, Ståle Haugen, Joakim Stormo Halsen.

Posted in Nyheter.

One Comment

Comments are closed.