Mager poengfangst i siste runde

Før årets siste serierunde lå vi som nr. 7 på tabellen. I beste fall kunne vi ende som nr. 6, og i verste fall endte vi som nr. 8. Med to seire, kunne vi ta sjetteplassen, dersom Vadmyra tok maks to poeng. Dersom Hulløy vant begge sine kamper, ville vi vært avhengige av minst ett poeng for å holde de bak oss på tabellen.
I det store og hele var dette for spesielt, teoretisk interesserte å regne. Mest av alt handlet helgen om å fortsette fremgangen for vårt til dels unge og uerfarne mannskap.

Vesterålen – Vegakameratene 4-3
I motsetning til oss, hadde motstanderen en medalje å spille for. Dette kom også til syne i første omgang. Vi slet mot et aggresivt og hardtarbeidende Vesterålen, som gikk til pause på stillingen 2-0. I andre omgang økte Vesterålen tidlig til 3-0 før Lars Magnus Klaussen klinket et innøvd frisparktrekk i nota. Vesterålen økte deretter til 4-1, før Tor Christian Klaussen kjempet inn nok en redusering til 4-2. Halvminuttet før slutt ble det skikkelig spenning idet Thomas Klaussen sørget for 4-3. Til tross for kaotiske sluttsekunder, ridde Vesterålen greit av de siste krampetrekningene vi hadde å komme med.

Sjarmtrollan – Vegakameratene 7-2
Seriemesteren tok tidlig ledelsen 1-0, så som i vår siste kamp mot Sjarmtrollan. I likhet med den gang, spilte vi oss mer og mer inn i kampen etter dette, og det var ikke ufortjent da Sondre Voktor overlistet deres sisteskanse med en heading, etter en silkepasning fra Marius Sandvik. Jubelen hadde knapt stilnet før Sjarmtrollan igjen tok ledelsen til 2-1. Stillingen holdt seg til pause.
Andre omgang skulle etter hvert vise seg å bli en tung affære. En rekke individuelle og kollektive feil, sørget for ytterligere fire mål bak Flatabø. Før de rakk å sette sin femte for omgangen, pyntet Inge Ellefsen på resultattavla med sin redusering til 6-2. Sesongen ble dermed avsluttet med en svak kamp.

Trøsten etter helgen får være at de to tapene ikke påvirket vår tabellposisjon. Vi ender som nr. 7, og ser allerede fremover mot en ny sesong neste år!

Helgens tropp: Kristian Flatabø, Lars Magnus Klaussen, Marius Sandvik, Tor Christian Klaussen, Sondre Voktor (susp. mot Vesterålen), Gaute Grande, Thomas Klaussen, Inge Ellefsen, Emil Nessjøen

Posted in Nyheter.