Krohnsminde – Vegakameratene

lagbilde_charlottenlundhallenVegakameratene sesongåpnet mot Krohnsminde fredag kveld. Det nyopprykkede laget fra Bergen var et nytt bekjentskap for kameratene, og vi var veldig spente på hva som ville møte oss. Vegakameratene stilte med hele 6 debutanter i troppen, deriblant hele 4 stk som er født i 1999!

Kampen starter på best mulig måte for kameratene. Andreas Nordby dundrer ballen i mål etter bare noen få minutters spill. En vakker skåring av vår unge veteran. Håvard Solem markerer at han er tilbake, og smeller ballen i mål bare et par minutter senere. Den rutinerte ringreven fra Herøy gir seg ikke med det, og like etterpå kommer han seg fri igjen og banker inn sitt andre mål for dagen.

Krohnsminde har med det fått en tøff start i eliteseriedebuten, men etter Vegas tredje mål så begynner de sånn smått å få litt mer fart på spillet sitt. De klarer å sette inn en redusering etter ca 10 minutters spill, men Thomas Klaussen vil være med på leken, og setter sikkert inn Vegas fjerde mål for dagen etter ca 12 minutters spill. Etter dette bølger omgangen litt frem og tilbake uten at det blir de helt store sjansene for noen av lagene, men da det gjenstår ett minutt av omgangen er Håvard på pletten igjen. Han setter sitt tredje mål for dagen, og Vegakameratene går dermed til pause med en betryggende 1-5 ledelse.

En meget fornøyd supportergjeng klapper sine helter inn til pause.

Krohnsminde_Vega_supportere

Vegakameratene er litt mer forsiktige i andre omgang, og det virker som om Krohnsminde har funnet ut at de må heve seg noen hakk om de skal klare å få med seg noen poeng i denne kampen. Det blir en del dueller og spill på midtbanen de første fem minuttene av omgangen, og etter ca fem minutter reduserer Krohnsminde igjen. Men selv med denne reduseringen blir det aldri spennende, for halvveis i omgangen punkterer målgarantisten Thomas Klaussen kampen med sitt andre mål for dagen.

Etter dette handler det bare om å ri av stormen for Vegakameratene, uten å bruke for mye krefter, og uten å pådra seg noen skader. Alt i alt en godt gjennomført kamp av Vegakameratene, som til slutt vinner 2-6.

Posted in Kampreferat.