Klart for seriestart!

Denne helgen sparkes årets eliteserie endelig (og plutselig) i gang. På besøk kommer Vesterålen og Nord-Sprint, som skal måle krefter mot oss, henholdsvis lørdag og søndag i KVT-hallen. Gratis inngang, og kanskje blir det også muligheter for å kjøpe seg en matbit og drikke.

For å se oppsettet for første serierunde i sin helhet, trykk på lenke nedenfor
Første serierunde

Åpningsrundene har tradisjonelt bydd på underholdning, og denne gangen forventes intet unntak. I våre to møter med Vesterålen forrige sesong, endte hele 17 baller i nettet, etter seier med 6-4 og tap med 4-3. Vesterålen imponerte stort forrige sesong ved å ta sølvmedalje. Nyopprykkede Nord-Spring er et mer ubeskrevet blad, annet enn at også de kommer fra Vesterålen. Laget vant gruppen sin i play-off, og slo Bergen Hajduk overbevisende 4-0 i opprykksfinalen.

Verdt å nevne er det at antall lag i eliteserien denne sesongen er redusert fra 10 til 9, etter at Nordpolen har trukket laget. I tillegg til Nord-Sprint, har også våre naboer Utleira rykket opp til eliteserien. Vi gleder oss til å stifte nye bekjentskaper, og håper så mange som mulig kommer på kamp for å støtte oss. Kanskje får dere se noen nye ansikter i blått?

Oppdateringer og kamptropp kommer senere.

Vel møtt til kamp!

Posted in Nyheter.