Klar for ny Oslorunde

I helgen møter kameratene tredjeplassholder Sjarmtrollan på lørdag ,og KFUM Oslo på søndag, i det som blir den nest siste spillehelgen i årets Eliteserie. Arenaen denne gangen er Ellingsrudhallen, som ligger snaue 20 minutter øst for Oslo sentrum, og Grorud står som arrangør.

Vegakameratenes tropp

Erland Tangvik, Martin Fløystad, Lars Magnus Klaussen, Martin Kristoffersen, Jonas Wiseth, Georgi Gerasimov, Andreas Nordby, Jan Are Klaussen, Thomas Klaussen, Emil Nessjøen, Jonas Rønning, Gaute Gamnes, Fredrik Haugerud Karlsen og Tor Christian Klaussen

Helgens første kamp i Ellingsrudhallen gikk av stabelen allerede fredag kveld, da Grorud møtte Nidaros. Denne kampen endte 6-3 til Grorud, som dermed tok over tabelledelsen fra Tiller. Det er før helgas resterende kamper bare ni poeng som skiller de åtte øverste lagene, og bare to poeng som skiller topp fire. Hver eneste kamp, og hvert eneste poeng, kan bli avgjørende for hvordan tabellen blir seende ut når man teller opp etter sesongslutt.

Vegakameratene – Sjarmtrollan, lørdag 19:00

Vegakameratene skal ikke i aksjon før kl 19:00 på lørdag kveld. Da står Sjarmtrollan på motsatt banehalvdel, et nordnorsk lag som har levert en veldig god sesong så langt. Forrige gang vi møtte dem endte det med poengdeling, 2-2, i KVT-hallen i Trondheim. Sesongmålet til Sjarmtrollan var, ifølge laglederne Ola Rismo og Simen Johansen, å forbedre fjorårets femteplass. Det ser det ut som de har gode muligheter til å klare, men vi skal ikke gjøre det lett for dem å ta med seg poeng fra dette oppgjøret også.

KFUM Oslo – Vegakameratene, søndag 15:15

Helgas andre kamp går mot det tidligere storlaget KFUM Oslo. Laget har vært i Eliteserien siden oppstarten i 2008/09, og snøt oss for gullet i siste kamp av 2009/10-sesongen. De senere årene har laget mistet en del av de sentrale spillerne, og heller ligget stabilt under topplassene i tabellen. Etter nyttår har KFUM derimot fått tilbake Cato Valøy, etter at han meldte overgang fra oss, pluss at de har fått en god forsterkning i signeringen av tidligere Vegakamerat, Petter Høvik.

Vi håper så mange som mulig har mulighet til å komme til Ellingsrudhallen for å heie frem kameratene til nok en seier. Dersom du ikke har mulighet til å komme til Oslo denne gangen, så kan du følger kampen på NFF-TV, eller på Facebooksiden til NFF.

Posted in Nyheter.