Kjøp Vegakameratene-drakt

Vegakameratene gir deg nå mulighet til å bestille din egen drakt.

Vil du se ekstra flott ut i Brønnøyhallen 15. november? Mangler du en julegave til poden? Ønsker du deg ei ny treningsskjorte? Har du lyst til å støtte Vegakameratene?

Hvis svaret på et av spørsmålene ovenfor er «ja» – fortvil ikke. Vi skal komplettere draktsettene våre, og i den anledning ønsker vi å gi våre supportere muligheten til å kjøpe sin egen blå Vega-drakt.

Priser

Drakt: 450,-

Nummertrykk: 50,-

Navnetrykk: 100,-

Draktene leveres i utgangspunktet  med trykk av Vegakameratene-logo, norsk flagg og UEFA-logo, men for 50,- får du med nummer foran og bak, og for ytterligere 100,- kan du få navnet på din favorittspiller – eller ditt eget – på ryggen. Størrelsene er fra XS og opp til XXL for voksne, samt 152-164-176 for barn.

Forslag til navn/nummer: 10 – Klaussen (Thomas), 7 – Klaussen (Jan Are), 4 – Ravlo. Er du usikker på navn og nummer, bare spør. Hvis noen ønsker sort keeperdrakt med 1 – Rakvaag ordner vi selvfølgelig det også.

Hvis dere ønsker det vil selvfølgelig den aktuelle spilleren eller hele laget signere drakta ved utlevering i Brønnøyhallen før kampen.

Bestilling eller spørsmål: vegakameratene@gmail.com

Bestillingsfrist lørdag 8. november for levering i Brønnøyhallen lørdag 15. november.

Posted in Nyheter.

3 Comments

Comments are closed.