KFUM Oslo – Vegakameratene

Eliteserierunde_CharlottenlundhallenSesongens andre kamp er mot våre gamle kjenninger KFUM Oslo. Utendørslaget til KFUM har nettopp rykket opp i OBOS ligaen, noe som fortjener honnør. Det viser at den respektable osloklubben drives veldig godt og fornuftig. Denne helgen har de dessverre flere aktiviteter på gang, noe som resulterer i en nokså tynn tropp, men rutine har de allikevel med seg i massevis. Anført av veteraner som Erlend Skaga, Morten Wermåker, og de meget sympatiske spillerne Petter Høvik og Håkon Haga, er det langt fra et enkelt lag Vega skal bryne seg på i årets andre kamp.

Etter gårsdagens kamp, med mye fart og dueller, kan dagens kamp betegnes som noe mer strukturert og sjansefattig. KFUM spiller organisert og trygt, og Vega må nøye seg med kun noen få sjanser i førsteomgang. Det ser lenge ut til at førsteomgang skal ebbe ut i 0-0, men ca to minutter før pause får Andreas Nordby en enkel jobb med å sende Vega i ledelsen, etter et nydelig stykke forarbeid av Lars Magnus Klaussen. Foruten et par halvsjanser, har ikke KFUM noe særlig til farligheter å komme med, og Vegasupporterne kan klappe kameratene inn til pause med en skummel 0-1 ledelse.

janare_thomas_andreas

Andreomgang starter som førsteomgang sluttet, men med litt mer trykk fra KFUM. Det er allikevel Vegakameratene som skaper de største sjansene, mens Kristian Flatabø rydder unna de få farlighetene som kommer mot Vegamålet.

Et stangende KFUM tar ut keeperen med ca 4 min igjen, men et godt strukturert Vegalag forsvarer seg godt, og KFUM klarer aldri å utligne. Dermed kan Vegakameratene juble over helgens andre 3-poenger.

Det er veldig artig å se at spillere som Emil Nessjøen og Marius Sandvik glir rett inn på laget, og er med på å prege kampene. Det er også en sann glede å ha Håvard Solem tilbake på parketten i godt gammelt slag. Med en hat-trick i comebacket, så kan det jo virke veldig lovende for resten av sesongen.

Vegakameratene ønsker å takke supportere, spillere og dommere for kampen, og ønsker alle velkommen til Tromsø siste helgen i november.

Posted in Kampreferat.

One Comment

Comments are closed.