Intervju med supporterlederen

Vi tok en prat med Bjørnar Nilsen, leder av supporterklubben «Blåskjortan».

Vi nærmer oss sesongstart, hvordan er det med nervene til supporterlederen?

Kjenner at det drar seg mot seriestart nå ja, og som alltid er første helga ekstra spennende, med tanke på hva motstanderne har gjort med sine utfordringer og kvaliteter fra sist sesong.

Du ble sist observert i den østungarske småbyen Hajdúszoboszló med ei flott blå skjorte, bærende på et stort Vegakameratene-flagg. Når ser vi deg neste gang?

Det var en uforglemmelig tur til Ungarn, der vi ble svært godt mottatt av stedets folk/supportere, og dermed var det enkelt å føle stolthet over å vaie med egne flagg, iført blåskjorta. Jada, tar med familien og kommer nedover til helga. Ser også ut til at vi får vi med oss kampen på søndag, ettersom det er start kl 10.00. Vi kjører bil nedover, og må starte på hjemveien senest kl 12.00, så det holder akkurat…

Endelig blir det hjemmekamp i Brønnøyhallen igjen. Hva betyr dette for Helgeland og dere fra Vega? Hva kan vi som reiser for første gang forvente oss?

De to kampene Kameratene har spilt i Brønnøysund har det vært kjempeoppmøte fra supporterne fra Vega, noe vi skal mobilisere til også denne gangen. I tillegg kom 12 – 14 trofaste supportere fra Trøndelag og enda lengre sør. Vi håper på samme trykk av sang og leven på tribunen som sist – det er en herlig opplevelse

Hvordan får våre trønderske supportere tak i den flotte supporterskjorta? Selges den til søringer?

De som ønsker å være en del av denne flotte supportergjengen, skal bare ta kontakt med meg eller Terje Wik, for vi har alltid kofferten med oss på kamper. Men vi sender også en god del skjorter med posten. Så det er bare å plinge på..

Hva er dine forventninger til sesongen?

Vi kan ikke forvente at Kameratene skal være  nummer 1 for alltid, men etter det vi så i Ungarn ligger gutta godt an til å bli mestere igjen. Samtidig håper jeg at de andre lagene har økt i kvalitet, slik at Kameratene får god matching, noe som må til for å gå videre i UEFA Futsal Cup. Presset øker på Kameratene for hvert år de vinner serien, men jeg tror de mestrer det godt. Uansett, supporterne er alltid med.

Blir trivelig å treffe supportere og spillere til helga..

Vi gleder oss til å treffe Bjørnar i helga, og håper alle får gleden av å slå av en prat med vår entusiastiske supersupporter.

Posted in Intervju.

One Comment

  1. Er det mulig å få tak i en epost-adresse der man kan ta kontakt for å få kjøpt supporterskjorta? 🙂

Comments are closed.