Hjemmekamp i Brønnøysund!

Tiller har takket ja til å møte oss til seriekamp i Brønnøysund før jul!

Vegakameratene – Tiller, Brønnøyhallen 15. november.

Endelig har vi gleden av å kunne fortelle at det er duket for skikkelig hjemmekamp igjen. Vi fikk i dag bekreftelsen vi ønsket fra Tillers trener, Frode Bergmann, og det betyr at sølvlaget fra 2012/2013-sesongen tar turen nordover for å forsøke å stilne Blåskjortan i vår egen hule. Kampen spilles i Brønnøyhallen lørdag 15. november, og vi regner med det blir kampstart rundt klokka 11 eller 12.

I fjorårets sesong lyktes vi ikke få med noen av våre motstandere oppover til Brønnøysund, men for to år siden var Nidaros på besøk. Vi vant 6-2, og du kan lese om kampen og se bilder her:

BANett.no – Suveren Vega-seier

Vi har jobbet med å få på plass kampen i lengre tid, men siden Tillers ledere har vært opptatt med å berge Røddes plass i 2. divisjon fikk vi beskjed om å vente til dette var avklart. Med seier i helgens kamp sikret Rødde plassen én runde før slutt, og de konkluderte fort med at dette var en opplevelse de ikke kunne gå glipp av.

Nå begynner jobben med å få på plass alle detaljene, og vi kommer tilbake med mer etterhvert som ting ramler på plass. Hvis noen har forslag til aktiviteter før og etter, har lyst til å hjelpe til med noe eller ønsker å støtte opplegget økonomisk, ikke nøl med å ta kontakt på vegakameratene@gmail.com.

Posted in Nyheter.