Gutta våre reiser til Tromsø til helga

Lørdag morgen hopper 12 Vegakamerater på et fly til Tromsø der de skal de møte to nordnorsk lag, Vesterålen og Nordpolen. Med blant de 12 finner vi en gammel kjenning fra Vega.

Etter to års pause fra futsalen er endelig Espen Hanssen Wik tilbake i blått. Vi har fått den tekniske lysluggen til å dele sine tanker om helga.

På grunn av studie og jobb, pluss at jeg bor langt unna, har jeg nå hatt ca to års pause fra futsal. Savnet har vært stor, og det har kriblet i beina når jeg har sett futsal fra sidelinjen. For øyeblikket ser jeg etter leilighet i Trondheim, og et trekkplaster er at jeg da har mulighet til å spille futsal, og være en del av den herlige gjengen i Vegakameratene igjen. Jeg var veldig glad for å ha fått lov til å gjeste treningene denne uken her i Trondheim. Det var overraskende, men veldig gøy, å få tilbud om å være med til runden i Tromsø nå til helgen. Etter vel to år er det da duket for et lite comeback i det gjeve selskap igjen.

Det har skjedd en del forandringer i klubben siden sist gang jeg spilte, med både nye spiller som har kommet inn, og flere spillere som har forlatt klubben. Det virker uansett som det er et godt miljø innad i laget, og det har vært en positiv og målrettet gjeng jeg har møtt på treningene. Samtidig har vi verdens beste supportere, som er med i både mot- og medgang.

Når det gjelder kampene til helgen, mot Vesterålen og Nordpolen, har jeg ikke mer å si enn at vi møter to nordnorske lag som jeg vet alltid er hardtarbeidende. Det er sjeldent noen lette kamper i eliteserien uansett, så vi forventer at det kommer til å bli to tøffe kamper. Vesterålen har vunnet hele 4 av 4 hittil i år, og slo blant annet Krohnsminde 10-1 i forrige fellesrunde. Nordpolen vant 1 og tapte 1 i fellesrunden, der seieren kom mot KFUM Oslo, men de tapte begge kampene som de spilte mot Vesterålen for et par uker siden. Det blir spennende å møte begge lagene.

Takk til Espen for at han delte sine tanker med oss.

Sammen med Espen reiser følgende Vegamannskap:
Kristian Flatabø
Jan Are Klaussen
Fredrik Haugerud Karlsen
Andreas Nordby
Emil Nessjøen
Lars Magnus Klaussen
Erik Eggen Hov
Martin Kristoffersen
Marius Sandvik
Sondre Pedersen Voktor
Tor Christian Klaussen

Vi ønsker Espen og resten av laget lykke til i Tromsø, og vi kommer til å følge begge kampene på NFF-TV sin live-stream. Vi vil også ønske debutant Sondre Pedersen Voktor ekstra lykke til.

Kampprogrammet for helgen er som følger:
Fredag, 27.11.2015
20:00
Sjarmtrollan – Vesterålen

Lørdag, 28.11.2015
12:00
Vesterålen – Grorud
13:45
Tiller – Sandefjord
15:30
Krohnsminde – Sjarmtrollan
17:15
Nidaros – KFUM Oslo
19:00
Vegakameratene – Nordpolen

Søndag, 29.11.2015
09:30
KFUM Oslo – Tiller
11:15

Vesterålen – Vegakameratene
13:00
Sandefjord – Nidaros
14:45
Grorud – Krohnsminde
16:30
Sjarmtrollan – Nordpolen

Posted in Nyheter.