Flere kamper datert

Vi har nå datosatt tre av de fire kampene som ikke er bestemt av NFF.

Mens 14 av kampene blir avviklet i løpet av de 7 kamphelgene der alle lagene er samlet er de to oppgjørene mot Tiller og Nidaros opp til oss selv å finne sted og dato for. Vi har nå fastsatt dato og tid for begge hjemmekampene våre og bortekampen mot Tiller, mens bortekampen mot Nidaros foreløpig er på vent.

Som tidligere kjent kommer Tiller til Brønnøysund lørdag 15. november, og denne kampen er nå satt med kampstart 11.30 i Brønnøyhallen, så vi får Tiller og dommerne på siste fly ut av Brønnøysund lørdag klokka 14:07.

De to andre kampene er returoppgjøret mot Tiller, og hjemmekampen mot Nidaros. Vi møter der Tiller under Fjernvarmecupen i KVT-hallen lørdag 17. januar klokka 14, før vi tar imot Nidaros til kamp i den splitter nye Byneshallen søndag 18. januar klokka 18.00 i forbindelse med 1. divisjonsrundeavvikling.

Bortekampen mot Nidaros er vi enige om skal avvikles mellom nest siste spillehelg (14.-15. februar) og siste spillehelg (7.-8. mars) , men der vil vi komme tilbake med dato når dette er klart.

Kampoppsettet finner du på: Eliteserien – Tabell, resultater og terminliste

For dere på Helgeland som ennå ikke har skrevet årets ønskeliste til julenissen har vi et godt tips:

BNN – TRD ,lørdag 17. januar kl 06.47 til den nette pris av 579,-

TRD – BNN, søndag 17. januar kl 21.05 til den nette pris av 929,-

Studenter og ungdom enda billigere. Se wideroe.no (ikke sponset lenke)

Posted in Nyheter.