Fin dag for andrelaget.

Vega 2 leverte to gode kamper og en godkjent i lørdagens 1. divisjonsrunde.

Vega 2 stilte et sterkt mannskap i dagens kamper. Tangvik, Gamnes og Fossli fra eliteserietroppen var med, i tillegg til at flere ringrever bidro i hver sine kamper. Første kamp mot NTNUI var rett og slett solid gjennomført, spesielt 1. omgang. Vega tar kontroll over kampen fra start, og produserer flere gode muligheter. Uttelling kommer da Gamnes får dratt seg fri og satt den i mål. Minuttet senere vinner Nilsen ballen til Risberg, som går en banehalvdel selv før han setter ballen i nota. Mot slutten av omgangen finner Rønning Nilsen med et flott gjennomspill, og sistnevnte sørger for 3-0 til pause alene med keeper.

2. omgangen blir hakket mer rotete og oppstykket, men Solem scoret to ganger for Vega. Først da Tangvik finner ham med en nydelig, lang ball som han tar ned og smeller i mål, det andre da Risberg får lagt inn fra kant hvor veteranen er først på ballen og sørget for Vegas 5. og siste mål. NTNUI scorer også to ganger, men seieren er aldri truet og totalt sett en godt gjennomført kamp. I neste ventet Tiller med et tynt, men sterkt, mannskap bestående av spillere fra Røddes 2. divisjonstropp. Men det var liten tvil om hvem som skulle ta hjem seieren i denne kampen fra start av. Grimsø innleder ballet med et langskudd, før Gamnes gjør et godt forarbeid til Solem. Rett etterpå er det Fossli som scorer på et langt utkast fra Tangvik, og det går ikke mange minuttene før Grimsø klinker ballen i krysset fra distanse.

Tre sekunder før hvilen chipper Rønning gjennom Nilsen som scorer alene med keeper, og på 5-1 til pause er kampen så godt som avgjort. Etter en stille innledning av omgang 2, våkner Vega igjen rundt halvveis i omgangen. Først finner en lang ball fra Tangvik Fossli nede på kanten, som vender av sin mann og får lagt inn til Gamnes som setter den i mål, og like etterpå vipper Fossli et innspark over til Grimsø som kontant banker den i mål på halvvolley – dagens lekreste. Deretter blir det stille en stund igjen, men i løpet av kampens siste to minutter kommer to nye mål, først da Fossli spiller vegg med Nilsen og scorer, og til slutt da Nessjøen får vendt opp og banket den i mål.

Kampen mot Pumas åpner på beste – og ganske overraskende – vis. Etter 30 sekunder åpner Rønning forsvaret med en pasning gjennom til Risberg, som setter den fint i mål alene med keeper. Vega har i innledningen flere store muligheter, blant annet er Emil Nessjøen farlig frampå to ganger uten å lykkes helt i det avgjørende øyeblikket. Deretter kommer Pumas mer med i kampen, og får utnyttet en del Vega-feil på en god måte. Det blir tøft utover kampen og Pumas scorer til slutt hele syv ganger. Offensivt gjør Vega mye bra, og tidvis klarer man å presse serielederen ganske høyt. Det blir også to scoringer til, en flott enkeltmannsprestasjon hver av Emil- og Pål Jacob Nessjøen sørger for et 3-7-tap som gjerne skulle vært litt mindre. En del urutinerte baklengsmål, men det får gå på kontoen for læring.

Vega 2 – NTNUI 5-2

1-0 8′ Gaute Gamnes
2-0 9′ Stein Risberg (Jørgen Nilsen)
3-0 17′ Nilsen (Jonas Rønning)
4-0 22′ Håvard Solem (Erland Tangvik)
5-1 29′ Solem (Risberg)

Vega 2s lag: Tangvik – Solem, Fossli, Gamnes, E Nessjøen, Grimsø, Rønning, Risberg, Nilsen.

Vega 2 – Tiller 9-2

1-0 3′ Alf Einar Grimsø (Gamnes)
2-0 7′ Solem (Gamnes)
3-0 8′ Andreas Fossli (Tangvik)
4-0 11′ Grimsø (Nilsen)
5-1 20′ Nilsen (Rønning)
6-1 28′ Gamnes (Fossli)
7-1 29′ Grimsø (Fossli)
8-2 39′ Fossli (Nilsen)
9-2 40′ Emil Nessjøen (Grimsø)

Vega 2s lag: Tangvik – Solem, Fossli, Gamnes, E Nessjøen, Grimsø, Rønning, Risberg, Nilsen.

Vega 2 – Pumas 3-7

1-0 1′ Risberg (Rønning)
2-5 23′ Emil Nessjøen
3-7 37′ Pål Jacob Nessjøen

Gult kort: Rønning

Vega 2s lag: Haugvik – E Nessjøen, PJ Nessjøen, TC Klaussen, Rønning, Risberg, Nilsen, Evjen.

Posted in Kampreferat.

One Comment

Comments are closed.