Eliteserien sparkes i gang til helgen

Da har endelig tida kommet. Førstkommende helg, altså 6.-8. november, vil Norges 10 beste futsallag samles i Trondheim for å kjempe om de 33 første poengene i årets Eliteserie. Tiller og Sjarmtrollan starter showet allerede fredag kl 19:00. Arena denne gangen er Charlottenlundhallen. Vegakameratene møter det nyopprykkede bergenslaget Krohnsminde senere på kvelden, kl 20:45.

Det spilles full eliteserierunde i Charlottenlundhallen denne helgen, og Vegakameratene spiller sin andre kamp allerede lørdag den 7. november mot KFUM Oslo. Kampstart kl 19:00. Vi gleder oss til å komme i gang med årets sesong, og vi skal gi jernet foran vårt trofaste publikum.

«Vi har en tøff og spennende sesongstart foran oss, men vi er godt i gang med treningsarbeidet og gleder oss til å starte sesongen. Det blir spennende å se de nye spillerne våre i aksjon», sier president Grimsø.

Vi har to nye lag i eliteseriesammenheng denne sesongen. Disse er Krohnsminde fra Bergen, som vi møter allerede i årets første kamp, og sortlandslaget Vesterålen Futsal. Det blir spennende å se om nykommerne klarer å tilpasse seg nivået i eliteserien. Ellers er det verdt å merke seg at den geografiske fordelingen på eliteserielagene etter hvert har blitt flyttet mer nordover i landet, noe som tyder på at det gjøres mye bra futsalarbeid også her. I år er det hele seks lag i eliteserien som er fra Trondheim eller nordover.

Forrige sesong ble vunnet av oslolaget Grorud, som har vært ute i Europa og spilt i UEFA Futsal Cup tidligere i høst. De kapret en sterk andreplass i gruppen sin, men det holdt akkurat ikke til avansement til hovedrunden. Vi antar at de nok har fått lysten på mer europaspill, og de kommer nok til å bli tøffe å ha med å gjøre også i år.

Vegakameratene ønsker alle eliteserielagene lykke til i årets sesong. Vi sees ute på parketten.

Informasjon fra arrangøren:

Kiosk:
Det vil være kiosksalg hele helgen.

Inngangspriser:
Voksne – kr 50 per dag / kr 100 for helg
Ungdom under 18 år – Gratis

Kampoppsett:
Fredag, 06.11.2015
19:00
Tiller – Sjarmtrollan
20:45
Krohnsminde – Vegakameratene

Lørdag, 07.11.2015
12:00
Vesterålen – Nidaros
13:45
Sandefjord – Nordpolen
15:30
Tiller – Krohnsminde
17:15
Grorud – Sjarmtrollan
19:00
KFUM Oslo – Vegakameratene

Søndag, 08.11.2015
10:00
Krohnsminde – Vesterålen
11:45
Sjarmtrollan – Sandefjord
13:30
Nidaros – Grorud
15:15
Nordpolen – KFUM Oslo

Posted in Nyheter.