Eliteserien i futsal 15/16 er godt i gang

Endelig er sommeren over og futsalsesongen har startet. Vegakameratene har hatt gleden av å arrangere den første fellesrunden for sesongen, og til å hjelpe oss har vi fått fantastisk god hjelp av blant andre Flatås J02.

Vegakameratene har også hentet inn en del unge spillere fra Flatåsen foran denne sesongen, og som en fantastisk bieffekt, foruten nye, talentfulle spillere, har en del hjelpsomme foreldre fulgt med på lasset. Det er bare å bøye seg i hatten for Øyvind Flatabø, Johan Kleveland og Erik Forfod. Med stålkontroll igjennom hele helga, og med litt støtte fra oss andre og Flatåsjentene, har de gjort dette arrangementet mulig. Charlottenlundhallen ble et nytt og veldig positivt bekjentskap for futsalsirkuset, og viste seg virkelig å være en flott hall å arrangere futsalkamper i.

NFF prøvd ut en ny ordning denne runden, å ha en fjerdedommer som styrte kampuret. Dette viste seg å ha meget positiv effekt både sportslig og organisatorisk, og det forenklet jobben med å arrangere runden betraktelig. Det virker virkelig som dommerne har forbered seg godt før denne sesongen. Litt rusk er det selvfølgelig, men det virker som de har lagt ned mye arbeid siden forrige sesong.

Vi vil også benytte anledningen til å skryte av Futsalmagasinet, som virkelig har stått på for å holde futsalnorge oppdatert med nyheter, resultater og bilder, både før, under og etter runden. Vi håper dere fortsetter det gode arbeidet gjennom hele sesongen. Dere gjør virkelig en kjempejobb med å løfte futsalen i Norge.

Slik gikk det med kampene som ble spilt i Charlottenlundhallen i helga:
Tiller – Sjarmtrollan 0-5
Krohnsminde – Vegakameratene 2-6
Vesterålen – Nidaros 6-4
Sandefjord – Nordpolen 10-4
Tiller – Krohnsminde 1-3
Grorud – Sjarmtrollan 7-3
KFUM Oslo – Vegakameratene 0-1
Krohnsminde – Vesterålen 1-10
Sjarmtrollan – Sandefjord 1-4
Nidaros – Grorud 0-1
Nordpolen – KFUM 3-2

Dette gir hele fire lag med 6 poeng. Foruten oss selv vant Vesterålen, Sandefjord og Grorud begge sine kamper i helga. Vesterålens målfest mot Krohnsminde sikret dem tabelltoppen med best målforskjell, bare to mål foran Sandefjord på andreplass. Deretter føler Grorud på en tredjeplass, før vi kommer på en finfin fjerdeplass.

Vegakameratene og Flatås J02 ønsker å takke alle involverte for en flott helg og håper alle kom seg vel hjem. Vi sees i Tromsø den 27.-29. november!

Posted in Nyheter.

One Comment

  1. Gratulerer med kjempeflott innsats og full pott i de to kampene i helga. Det var skikkelig artig å følge med på kampene. Lykke til videre i serien alle sammen, og velkommen til de nye spillerne i Vegakameratene.

Comments are closed.