Det vanskelige valget

Vegakameratene.no tok seg en prat med vår nye trener, Tor Christian Klaussen:

Det er trolig ingen som bryr seg mer om denne klubben enn vår president Alf Einar Grimsø. Det siste året har nok vært svært utfordrende for en som ønsker det beste for alle men til slutt måtte innse at det ikke var mulig å få til. Det finnes ikke noe fasitsvar på hva som er rett eller galt i slike situasjoner. Jeg er heller ikke så opptatt av hvem som har rett, det som var klart, var at noe måtte gjøres.

For alle supportere og de som følger laget fra utsiden håper jeg de fortsetter å støtte laget, men også alle ex Vegakamerater som vi selvfølgelig ønsker lykke til videre.

Vegakameratene er et kollektiv fremfor alt. Det er ikke enkeltpersoner som har blitt seriemestere og gått til hovedrunde i UEFA futsal cup fire ganger på rad, det er et lag. Selv om det nå har forsvunnet personer med erfaring og kvalitet synes jeg det blir litt merkelig om noen tror vi skal slite med å stille lag ut sesongen og neste år? Vi har mange gode spillere som ikke har sluppet like mye til, selv om de har trent med oss fire ganger i uka. Flere av disse spillerne er nok klare til å vise at de kan gjøre en meget god jobb om de nå får muligheten.

Min oppgave som trener fremover blir å sørge for at alle spillerne som faktisk ønsker å spille for klubben finner glede i å holde på med sporten og backer hverandre opp. Selv om Twitter sfæren melder om at alt er forferdelig må jeg dessverre skuffe vår motstandere Kongsvinger og Nordpolen, vi kommer til å stille et sterkt lag i helgen. Vi skal aller først gjennomføre skikkelige treninger frem mot Tromsøhelga og ta en kamp av gangen der oppe. Så skal vi ha det gøy, gjerne så gøy at det vises på parketten.

Jeg gleder meg til å se hva vi kan få til i Tromsø og registrerer at vi er underdogs for første gang på flere år, det liker vi.

Heia Vega!

Posted in Nyheter.

2 Comments

  1. Gratulerer til laget og trener med en strålende helg i Tromsø.
    Sees neste helg i Oslo.

Comments are closed.