Seier i første kamp i NCC!

Vegakameratene åpnet Nordic Champions Cup med seier 3-0 over danske JB Futsal.

JB Sjokkåpnet!

Et innøvd trekk fra danskene hvor de fra avspark benyttet aktiv keeper satte en kraftig støkk i Vega og endte med en Kenneth Raakvag måtte ut i en god redning etter få sekunder av kampen.

Vega startet med følgende lag:
Keeper: Raakvaag
Ravlo – Høvik
Moen – Fossli
Wiseth – Haugen
Norby – Ovesen

Det viste seg at åpningssekundene ikke gav noe god bilde på resten av omgangen, 1-0 til Vega kom tidlig. Ovesen vendte inn i banen og sendte avgårde et skudd mellom beina på en dansk forsvarer. Keeper gav retur som Ravlo ekspederte kontant i mål. JB kom til nok en stor sjanse da Vega etter litt dårlig kommunikasjon ble avblåst for keeperhands. Danskenes frispark fra seks meter gikk rett i hodet på Ovesen som måtte ta telling. Nessjøen kom inn for Ovesen resten av første omgang. Vegakameraten dominerte resten av omgangen og hadde ballen mest uten at det gav uttelling i form av mål, lagene gikk til pause med 1-0 ledelse til Vegakameratene.

Andre omgang fortsatte i samme spor. Vega har mye ball og sjanser men målene lar vente på seg. Oleg får noen minutter på parketten og viser lovende takter. Midtveis i 2. omgang resulterer pent spill i en kanonade mot den danske keeper som avverger skudd fra Moen og Høvik før Norby kontant setter det tredje forsøket i mål. Rett før slutt drar Moen seg fint inn i banen fra venstre og setter ballen bak en dansk keeper som var sitt lags beste spiller denne kampen.

Kort oppsummert en grei start for Vegakameratene i en kamp hvor vi dominerer banespillet. Det forventes langt tøffere oppgjør mot de to finske lagene samt den Danske mesteren fra København.

Posted in Nyheter.