Cato Valøy ny Vegakamerat!

Vegakameratene har gleden av å presentere en strålende signering.

Foto: Guttorm Lende

Cato Valøy signerte i dag overgangsskjemaet som gjør ham til Vegakameratene-spiller fra og med i morgen, noe vi både er veldig stolte over og ser frem til.

Valøy kommer fra KFUM Oslo, der han har spilt futsal siden han var guttespiller. Han har vært med på laget siden kvalifiseringen til Eliteserien i 2008, og på klubbnivå er seriegullet i 2009/2010 med påfølgende kvalifiseringsrunde til UEFA Futsal Cup naturlige høydepunkter. På landslaget har Cato ifølge egne beregninger spilt rundt 25-30 kamper, hvorav 18 av dem har vært i kvalifisering til VM eller i Europamesterskapet.

Mange av spillerne kjenner Cato godt fra landslaget, og fra dem har han de beste skussmål både på og utenfor banen. Nyheten om at Cato ville spille for oss ble derfor møtt med stor glede og entusiasme på gårsdagens trening.

Kai Bardal har følgende å si om sin nye spiller:

Cato er en meget hurtig og målfarlig spiller, som til tider har dominert i norsk eliteserie. Da jeg var med landslaget på samlinger ifm. play off-kampene mot Italia i 2012 imponerte han meg både med innstilling på trening og med å levere glimrende kamper. Han vil tilføre oss ekstreme ferdigheter og jeg tror han vil blomstre hos oss.

Cato Valøy selv har følgende kommentar:

Vegakameratene er en klubb som har vært i toppen av norsk futsal siden oppstarten, og som virkelig har dominert de siste fire årene. De har en bred og god stall som ikke bare har vært gode i Norge, men også ute i Europa. Jeg kjenner flere på laget fra før av, og det er flott gjeng som tar futsal på alvor. Det har vært noen småsamtaler om en eventuell overgang tidligere, men først nå passet alle brikkene i puslespillet, så jeg får spille for en klubb som har de samme ambisjonene som meg selv. Jeg gleder meg til å møte alle gutta, og å få spille foran futsalnorges største fanbase i Brønnøysund. Det blir en spennende sesong og jeg gleder meg veldig.

Første mulighet til å se Cato i aksjon i Vega-drakta blir allerede i helgens runde i Trondheim, og han har også sagt at han planlegger å være med til Brønnøysund på hjemmekamp mot Tiller.

Posted in Nyheter.